Het verhaal waar alles begon!! 

Hallo ik ben Chanel en woonachtig in Gouda.
Vanaf kleins af aan hou ik al ontzettend veel van dieren en zo is ook gebleken.
Het liefst werk ik de hele dag met dieren, thuis hebben we al een mini boederijtje met 1 hond Milo, 2 katten, kippen, konijn en parkieten :)

Na veel gereisd te hebben met familie, 14 jaar in Spanje gewoond te hebben en nu terug in Gouda sinds 2014. Een mooi gezin te hebben is er maar een ding wat ik nog wil mijn eigen Hondenuitlaatservice! 

Ik werk al als hondenoppas sinds 2013 als hobby, en in 2019 heb ik de stap genomen om mijn bedrijf officieel aan te melden bij de KVK! ik doe dan wel alles alleen op de fiets want ben stap voor stap aan het groeien. Auto theorie gehaald en ondertussen ook een auto die wel nog opgeknapt moet worden en uiteraard hond proef moet worden :). nu Rijlessen en hopelijk begin 2021 verder met groeien van mijn bedrijfje!

Buiten de hondenuitlaatservice doe ik ook op huislijke sfeer op honden passen Thuis. Alle honden zijn welkom bij ons voor dagopvang en overnachtingen. Maar ik werk niet alleen met honden!
Ik pas ook graag op katten aan huis als jullie op zakenreis of vakantie et Kattenoppas Catslove!!! ;)


Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als elk succesvol bedrijf ben ik ook de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en ik mijn diensten in de echte wereld heb kunnen testen. En mijn klanten profiteren van die jarenlange ervaring!