hondenoppas doggielove

Mijn Diensten

Kennismaking

Wanneer het tijd is om op zakenreis of vakantie te gaan is de zoektocht naar iets leuks niet alleen voor jullie zelf maar ook voor jullie viervoeters heel belangrijk. want een hele leuke vakantie adresje voor jullie viervoeters is het belangrijste!
Het mooiste is de huislijke sfeer waar de hond  in kleine groepen van 1 a 2 honden kunnen zijn, waar ze lekker warm en liefdevol ontvangen worden!

Wanneer hij of zij komt logeren komen jullie eerst bij ons kennis maken. In dit gesprek nemen we alle relevante gegevens van zowel hond als eigenaar door. Ook nemen we formaliteiten door zoals de overeenkomst.

Dagopvang 

Moet je werken of heb je een afspraak die te lang duurt, en je hond blijft te lang alleen of hij/zij kan niet alleen thuis blijven dan kunnen ze bij mij terecht. Ze worden 2,3 of 4 keer uitgelaten. 
Ik bied een kleinschalige hondenopvang voor 1 a 2 honden aan en op huislijke sfeer!


overnachtingen doggielove

Overnachtingen

Als u op vakantie gaat, zakenreis, of gewoon weekendje weg dan kan u viervoeter lekker bij ons overnachten. 
Ze zullen zich als in hun eigen huis voelen. wij blijven 24/7 bij de hond. we zullen met hun knuffelen, spelen en wandelen.
Ze worden 3 a 4 keer per dag uitgelaten en proberen dezelfde uren die het eigen baasje zou doen.
Er worden ook foto's via WhatsApp naar jullie gestuurd om in contact te blijven.
Voordat er een akkoord komt vraag ik altijd om intakegesprek te doen om te kijken hoe het hondje Is en of die het wel leuk gaat vinden bij ons thuis.

(zelf hebben wij 1 Hond een golden retrivier, 2 katten en 2 kleine kinderen)